Slik synkroniserer du iPhone til ny datamaskin uten å slette

Synkroniser iPhone til ny datamaskin

iPhone synkroniserer iTunes-innhold med en datamaskin om gangen automatisk. Hvis du vil synkronisere iPhone til en annen datamaskin, kan alt iTunes-innholdet slettes først fra telefonen. Hvordan overføre iPhone til ny datamaskin? Tipard iPhone Transfer bør være det beste valget.

Du kan finne andre anledninger at du må overføre iPhone til nye datamaskiner.

1. Datamaskinen kan bli skadet ved et uhell. Du bør synkronisere iPhone til ny datamaskin eller den gjenopprettede datamaskinen.

2. Når den opprinnelige datamaskinen ikke er ved siden av deg, men du må bytte iPhone til en annen datamaskin for å administrere filer.

Del 1: Bytt iPhone automatisk til ny datamaskin

  • 1. Koble iPhone til ny datamaskin. Start iTunes for å koble til iPhone.
  • 2. Klikk på "Konto" -fanen, og velg deretter "Tillat denne datamaskinen".
  • 3. Overfør iPhone-filene til ny datamaskin. Velg "File"> "Devices"> "Transfer kjøpt fra iPhone".
  • 4. Synkroniser iPhone Apps til ny datamaskin. Klikk på kategorien Apps, og bruk alternativet Synkroniser apper.
  • 5. Du bør også sikkerhetskopiere enheten for å være sikker på om en fil taper når du bytter iPhone til den nye datamaskinen.

Når du er ferdig med kjedelig prosedyre, kan du bare finne at de kjøpte produktene er overført fra iPhone til den nye datamaskinen. Du lurer kanskje på om det er noen metode til backup iPhone uten iTunes. Hva kan du gjøre hvis du vil overføre iPhone til en annen datamaskin uten å miste data?

Del 2: Overfør iPhone til ny datamaskin uten å slette

Hvis du manuelt bytter iPhone til ny datamaskin, kan du ikke bytte følgende filer til ny datamaskin.

  • 1. Mediefilene som ikke er kjøpt gjennom Apple Store.
  • 2. IPhone-dataene som ikke finnes i den originale datamaskinens iTunes-bibliotek.

Du kan finne Tipard iPhone Transfer Gi en enkel løsning for å overføre iPhone til datamaskin uten å miste data. Du må bare fullføre hele prosedyren med få klikk.

Del 3: Slik overfører du iPhone til ny datamaskin uten å slette

Trinn 1

Koble iPhone til datamaskinen og start programmet.

Koble
Trinn 2

Synkroniser iPhone til den nye datamaskinen uten å slette.

Velg filer
Trinn 3

Synkroniser iPhone til ny datamaskin eller iTunes

Svar: Du kan eksportere iPhone til datamaskinen ved å klikke på "Eksporter til" eller klikke på "Til mappe" hovedmenyen for å sikkerhetskopiere iPhone til datamaskinen. Du kan slette iCloud-sikkerhetskopier som for saken

B: Når du synkroniserer iPhone til iTunes, blir iPhone-informasjonen synkronisert med iTunes-biblioteket. Du kan få tilgang til dataene når du synkroniserer iPhone til ny datamaskin.

Du kan like den varme programvaren
illustrasjon
  • Støt den nyeste iOS 9.3 og iTunes 12.
  • Gi en perfekt løsning for å overføre iPhone til ny datamaskin enkelt med alle filene til iPhone.
  • Overfør filer mellom iOS-enheter direkte og synkroniser med iTunes
KommentarKlikk her for å delta i diskusjonen og dele dine kommentarer

Slik synkroniserer du iPhone til ny datamaskin uten å slette