Den beste måten å nedgradere iOS 7 Beta til iOS 6

Nedgrader iOS 7 Beta til iOS 6

IOS 7 Beta for utviklere er tilgjengelig for nedlasting og installasjon, og enheter som støtter oppgradering til iOS 7 er oppført på Apples offisielle nettsted, og iOS 7 Beta SDK-informasjonen er også gitt.

oppgradering

oppgradering

Mange Apple-fans og utviklere kunne ikke vente å få en smak av dette nye operativsystemet siden iOS 7 Beta var tilgjengelig fra iOS Dev Center. Men hvis du ikke er så vant til denne nye iOS, hvis det er noen funksjoner som ikke tilfredsstiller deg godt, eller hvis du bare trenger å gjenopprette den til iOS 6, hvordan kan du gjøre det?

Først bør du vite at du kan nedgradere enheten til den nyeste iOS 6 når du har oppgradert til iOS 7 beta. (iOS 6.1.4 for iPhone 5 og iOS 6.1.3 for iPhone 4S)

Vilkår eller forberedelser som er nødvendige for deg å nedbryte perfekt:
1. Du har laget system backup før du oppgraderte til iOS 7.
2. Last ned det nyeste iOS 6.1.4 eller iOS 6.1.3 fireware.
Etter at alle forberedelsene er gjort, kan du følge disse trinnene for å nedbryte. (Her tar vi iPhone 4S som et eksempel.)

Trinn 1: Koble iPhone 4S med datamaskinen, åpne iTunes og skriv inn sammendragssiden.

Koble

Trinn 2: Sett iPhone 4S i DFU-modus ved å følge følgende tips:
1. Trykk samtidig på "Home + Power" -knappen
2. Vent på 10 sekunder og slipp deretter "Power" -knappen
3. Ikke slipp "Home" -knappen til iTunes dukker opp.

Installer

Da vil systemet minne deg om at iPhone har gått inn i gjenopprettingsmodus. (Hvis iPhone holder svart skjerm, viser den at den går inn i DFU-modus.)

DFU-modus

Trinn 3: Gå tilbake til iTunes når iPhone er angitt til DFU. Følgende er tilstanden din iPhone viser i iTunes.

Gå tilbake til iTunes

Trykk på "Shift" hvis du bruker Windows-systemet eller trykk "Alternativ" og klikk på Gjenopprett iPhone-knappen og velg det allerede nedlastede IOS 6-brannvaren (Den skal være i samsvar med din iPhone-modell.). Den vil vise følgende vinduer og klikke "Åpne", og det vil vise et hintvindu og deretter klikke "OK" for å gjenopprette.

Alternativ